Bli abonnent

 

Här kan du beställa ett SKATTEN-abonnemang! Läs informationen och fyll i dina uppgifter längs ner på sidan.

Baspaket och abonnemang kan inte beställas separat, eftersom baspaketet innehåller material som behövs för att använda SKATTEN. Inloggningskod till planeringsverktyget på www.pv.skatten.nu skickas, tillsammans med det första terminspaketet, till den leveransadressen som anges nedan.

Pris för baspaketet: 2000 kr + frakt (150 kr).
Pris för abonnemanget: 950 kr + frakt per termin.
Pris för extra exemplar av ledarhandboken: 100 kr för abonnenter, 200 kr för övriga.

 Som abonnent tecknar du dig för att köpa skattens baspaket och minst ett terminspaket. Du betalar för båda (2000 + 950 kr + frakt) via din första faktura. Därefter faktureras du terminsvis (950 kr + frakt), så länge du inte har sagt upp ditt abonnemang. Abonnemanget gäller nya utskick samt tillgång till den innevarande terminens material i planeringsverktyget. Om du inte hämtar ut ditt paket i tid, så att det behöver sändas ut på nytt, får du stå för den extra frakten. Det är abonnentens ansvar att meddela adressändring och byte av kontaktperson. Eftersom upplagan på det vi sänder ut är knutet till antalet abonnenter kan vi tyvärr inte erbjuda ånger- eller returrätt.

Abonnemanget på skatten är löpande. Detta innebär att det automatiskt förlängs med en termin i taget, förutsatt att du inte säger upp det före den 15 oktober (inför våren) resp 1 april (inför hösten). Inloggningen till planeringsverktyget upphör att gälla vid halvårsskiftet efter det att du har sagt upp ditt abonnemang; sparat material från tidigare terminspaket, liksom artiklar som kräver inloggning på hemsidan, kommer därför inte att vara tillgängliga efter detta datum. 

Obs! Du ska få en bekräftelse via e-post på att din beställning har gått fram, annars har vi inte fått den. Bekräftelsen skickas manuellt så om du beställer en kväll eller helg kan svaret dröja några dagar. För frågor mejla skatten@efs.nu

 

Har du problem med att skicka in formuläret kan du mejla uppgifterna till rakel.brandt@efs.nu istället.